15.02.08

За що я незлюбив день Св.Валентина?

Доброї пори доби, шановні читачі. Після довгої перерви "Бидловоз" повертається до вас, щоб час від часу розповідати про те, що діється в місті. За два місяці від останнього спілкування сталося не так вже й багато. Спочатку про хороше :-)

Міська влада придбала нові (старі) німецькі трамваї, які відрізняються від наших у кращу сторону. Щоправда ходять чутки, що ці трамваї, які вже відпрацювали свій ресурс у Ерфурті були готові віддати безкоштовно. Але це лише чутки. Чого їм вірити? Повірити їм може хіба той, хто брав участь у підготовці святкування 750 річчя Львова, коли гроші розкрадалися тисячами і сотнями тисяч, а деяких спонсорів з комерційних структур просто "кинули".

Обіцяють що нові (старі) залізні коні пробігають ще років з п"ять. Не будемо лукавити, їздити стало краще. Це позитив. Гіп, гіп Ура! Андрію Івановичу і решті. Але не тре про це панове репетувати на кожному кроці - бо це Ваші прямі обов"язки забезпечувати нормальне функціонування транспорту.

"Чесне" і "справедливе" ну просто "європейське" "СП НОТ", що незадовго перед новим роком вчила львівських водіїв європейським цінностям, а саме паркуватися у купах снігу і платити за це гроші, так само тихо і чесно вирішило, що бізнес на вулицях міста нерентабельний, бо за відсутність послуг платити ніхто не хочу. Тому СП "НОТ" "подарувало" можливість паркуватися безкоштовно. На час свят, очевидно тепер, поки не знайдуть нову діру у законодавстві, або ж поки не "кинуть" комусь на лапу, щоб залучити до контролю ДАІ, свято триватиме, за що й дякуємо панові Терешкові особисто.

Ну і вчора відбулося закохано-оргійне свято типу закоханих. Це теж плюс. Тільки от, шановні закохані ми б радили кохати один одного не тільки цього дня і пам"ятати, що Св.Валентин був проти позашлюбних відносин. Тож це не свято всесвітніх оргій. Але це так ліричний відступ від теми транспорту.

Що ж це свято має спільного з транспортом? Це зрозуміє кожен, хто вчора з 18:00 до 21:00 пробував виїхати з центру. Як завжди на львівських дорогах утворилося купа корків. Кореспондентам "Бидловоза" довелося стояти в одному з них біля двох годин. Бо у місті тіпа свято :), хоча офіційного святкового дня немає. Напевно спонсори постаралися і центр без попередження просто перекрили. Як завжди, організовуємо все через дупу. Це вже стосується мерії. Під час святкування 750-річчя міста, ви шановні райці пустили у натовп маршрутки, а вчора очевидно, "вдячні" водії добре попсували вашу карму. Тож думайте, Андрію Івановичу, в кого можете переродитися у наступному житті.

Ну і про дороги. Після того, як зійшов сніг, вони більше нагадували післявоєнні шляхи Югославії, які доводилось бачити. А у деяких районах було навіть гірше. Враження, що постійно щось заважає, то руки не з того місця ростуть, то щось між ногами... Найцікавіше, що за останніх три тижні довелося об"їхати облцентри сусідніх Тернопільської та Івано-Франківської областей. Але диво, там дороги ремонтуються. То в чому проблема? Може варто міняти керівників? До зустрічі шановні читачі!

6 коментарів:

Анонім сказав...

Автору велика подяка за висвітлення проблем, яких "не бачать" інші вельмешановні пани!

Анонім сказав...

Бидловоз помер? Чи просто творча відпустка? Бо цю тему ніхто більше не розвиває, без Бидловоза утворився інформаційний вакуум...

Анонім сказав...

от ви все говорите "бидловоз", "бидловоз"...

а от давайте поговоримо про бидло яке в ньому їде...

чому бидлота якій їхати з кінцевої на кінцеву полюБЛЯє встати біля входу як вкопана??

чому ззаду пижика повно місця а біля входу стовбичаться і тиснуться бидляки??

чому інше бидло, особливо цигани і селюки відмовляються платити або недоплачують?

чому бидлота не проходить по салону а стовбичить в дверях поки їй не віддадуть здачу?

--------

"бидлові бидляче" (c) (p) (r) (tm) 2008

Анонім сказав...

Любі "друзі" з міськради, питання: коли нарешті позамінюють усі переобладнані вантажівки-мерседиси на нормальні автобуси?
Бидловози досі курсують містом, там в таку жару можна дуба дати навіть здоровій людині, не кажучи вже про хворих, старих, або дітей… Ідеш, наче закатаний у консервній банці, нічого не видно, бо віконечка так низько, що треба зігнутися в три погібелі, щоб виглянути, але це є неможливо, бо в такій набитій тісноті навіть не повертутися.

Та не дай Боже трапиться якась аварія, то з тої маршрутки ніхто ж не вилізе, от як наше "любе" управління транспорту і зв"язку дбає за нашу безпеку.

То нафіг вони треба усі оті "контролюючі установи", коли вони абсолю ніц не контролюють, тільки хабарі збирають? бо як інакше, крім як за допомогою хабарів, можна випускати на маршрут такі от душогубки?

Взято з www.city-adm.lviv.ua/content/view/196/212/

Анонім сказав...

у вас щось сталось з поштою... прохання перевірити адже хочеться дещо написати

Oleg сказав...

я хочу поділитися своїм свідченням про те, як пан. Бенджамін допоміг мені позику у розмірі 2 000 000,00 доларів для фінансування мого проекту вирощування марихуани. Я дуже вдячний і пообіцяв поділитися цією законною фінансовою компанією з усіма, хто шукає спосіб розширити свій бізнес-проект. . фінансова компанія. всі, хто звертається за фінансовою підтримкою, повинні зв’язуватися з ними за адресою 247officedept@gmail.com. Пан Бенджамін також працює у WhatsApp + 1-989-394-3740, щоб полегшити завдання будь-якому заявнику.