08.11.07

Львівські перевізники застрайкували

Кілька тисяч львів’ян не змогли сьогодні вчасно добратися до робочих місць. Близько двохсот львівських перевізників сьогодні о сьомій ранку розпочали страйк в районі ринку „Галицьке перехрестя” та автостанції №2. Вони вимагають збільшення ціни на перевезення з однієї до півтори гривні, мотивуючи це збільшенням ціни на пальне та суттєвим підвищенням цін на засоби обслуговування автомобілів.

З пікетувальниками зустрілися начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міськради Микола Шкурган та голова депутатської комісії інженерного господарства транспорту і зв’язку Львівської міськради Василь Попович. Вони домовилися про переговори між керівниками автотранспортних підприємств та представниками влади, на яких обговорять питання про підвищення тарифів на перевезення. Перемовини почнуться сьогодні о 14.00 в Асоціації перевізників на вулиці Лесі Українки у Львові.

Наразі пікетування припинено, рух маршрутів відновлено, затор, який утворився біля ринку „Галицьке перехрестя”, поволі зникає.

Львівський портал

Немає коментарів: