20.11.07

Знову ціни на око?

Після кілька разових припадків амнезії у начальника управління транспорту та зв"язку ЛМР, таки схвалили рішення про підвищення цін. Ба навіть більше. Почали видавати квитки, типу для контролю, тільки чомусь квитки по 80 коп, а проїзд по 1,5 грн. А решта, як завжди у кишеню.

Микола Іванович Шкурган раптово забув і про великі автобуси з кондиціонерами і про комфорт. Людей і надалі возять, як худобу. І головне ціни зросли навіть у "базовому" АТП 14630, яким керував нинішній начальник УТЗ ЛМР. Ось так. Жодних вам розрахунків, пояснень. "Хайвай піпл. Народ тупий", - подумали у міськраді і, скромно промовчавши, підвищили тариф, не покращивши якість. Для чого - дупи чиновників возяться на хороших кріслах дорогих іномарок, а ти львів"янине прій далі у маршрутах. Тільки мовчки, щоб не турбувати касту надлюдей з міськради.

4 коментарі:

Анонім сказав...

Таких Шкурганів треба вішати на електричних стовпах, почепивши на шию їхніх 30 срібняків.

Анонім сказав...

Вчора повертався додому і мав нагоду чути розмову водія по телефону (!), яку загалом весь салон слухав; так от не вдаючись в деталі скажу що водій казав що йому і на цьому маршруті незле і має він 200 грн чесних (і це в день), + план + паливо ... Шановні перевізники оприлюдніть будь-ласка обгрунтування (обєктивне!) встановлених тарифів! Бо не надто вже віриться в нерентабельність перевезень!

Анонім сказав...

Наразі за 1 грн можна їздити у маршрутках за такими номерами:
2, 4, 6, 10, 12, 15, 16, 24, 30, 34, 51, 90, 98.

Анонім сказав...

21 листопада я бачив напис "вартість проїзду 1 гривня" на мікроавтобусі з номером 37.
//Stan