21.11.07

Для чого львів"янам безвладна влада?

Нині після того, як люди не надто прихильно сприйняли підвищення тарифів, у влади стали проскакувати прояви здорового глузду. Прокинулись з похмілля :-) . Перший заступник міського голови Олег Синютка заявив, що не дозволить порушувати закон і про потребу реформ. У своєму піарно-відбілюючому виступі він відзначив, що буде реформа. Плата за проїзд залежатиме від відстані. Хотілося б, щоб і квитки були відповідні, а не по 80 коп. і якість має бути кращою. Та непокоїть той факт, чому про це згадали зараз, коли порушення закону звершилось.

З іншого боку якесь перверзне у п.Синютки і розумння законності. Вони Перший заступник САМОГО головного САМОПОМІЧНИКА дають перевізникам МІСЯЦЬ?. Виникає питання, чому порушення закону мають виправити аж через місяць. Пан Синютка мабуть дуже любить фільм "Суддя Дред", де і поліцейський і суддя всі були в одній особі. Чому б не дати 7-10 днів, або ж 23. Кому що подобається. Тим більше дивує, що п.Синютка сам назвав закони, які порушили перевізники. То чому ж нема жодних дій з боку міськради? Може тому, що говорити, то не мішки носити, а може й тому, що у п.Синютки у самого інтереси у "маршрутному" бізнесі і він дає колегам "місяць умовно", а там міськрада постарається і закони "підігнати" і громадську думку підготувати.

Єдине, що тішить, начальник управління транспорту і зв"язку Микола Шкурган дозволив не платити більше гривні у всіх машинах крім тих, що класу "Богдан" та "Еталон". Тобто у решті "бидловозів" різних модифікацій на зразок "Дельфінів", "Івеко" можна й надалі платити не більше 1 грн. Та й у решті також. Це ваше право згідно ст.60 Конституції, яка дозволяє не виконувати злочинних наказів. А про те, що вони незаконні нам вже сказав п.Синютка.

І останнє запитання до можновладців від громади і "Бидловоза": "Чому у Луцьку влада має вплив на перевізників, а у Львові вона може тільки по....говорити і для чого львів"янам така безвладна влада, яка ні на що не впливає? Може настав час її змінити на більш молодих і законослухняних?"

Немає коментарів: